Cap de setmana 18 i 19 de febrer de 2017 de PiC

Benvolgudes famílies,

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de febrer, realitzarem una activitat extraordinària de CAU.

Per començar, dissabte 18, l’activitat de cau serà la següent: durant el matí veurem un documental per tractar el tema dels refugiats. A més, tindrem la visita especial d’una mare de l’Agrupament que està molt involucrada en el tema i dinarem tots plegats. A les 16:00h tots aquells que vulguin (opcional) anirem a la manifestació a Barcelona.

Pel que fa al diumenge, continuarem amb el treball del nostre projecte, com bé us hauran explicat els vostres fills/es, realitzarem una trobada de pioners i caravel·les el cap de setmana de l’11 i el 12 de març (li hem posat el nom de PRE-JAMBORINADA), la qual ens servirà per tenir un primer contacte amb els joves d’altres caus i així anar coneixent altres pioners de tot el moviment. L’horari de diumenge serà de 12:00h a 14:00h. 
També volem comentar-vos, que durant aquest trimestre i els campaments de Setmana Santa comptem amb una cap més, ja que la Marta Garcia (excap del cau) s’ha incorporat per fer les pràctiques del carnet de monitora amb la unitat de pioners i caravel·les.
De moment això és tot. Moltíssimes gràcies.
Feliç dimarts.
Aprofitem per saludar-vos ben cordialment.
Èlia, Julià, Marc, Marta i Andrea