2a Sortida Conjunta dels 50 cims – Puig de Curull i Pic de l’Àliga

Benvolguts,

Degut a la manca d’inscrits per a l’autocar, la sortida conjunta del projecte “Plegats hem fet 50 anys, plegats fem 50 cims” la realitzarem amb cotxes particulars.

Per facilitar la logística, el punt de trobada serà directament diumenge 24 d’abril, a les 10 del matí, al Coll de Bracons. Per arribar-hi s’ha d’anar en direcció a Vic. Passar per Manlleu (C-37), seguir per la BV-5224 que passa per la Vola i arriba fins a la Collada de Bracons.

Per ser-hi a l’hora es recomana sortir de Sant Boi a les 8 del matí. Recordeu que cal dur l’esmorzar, el dinar i el foulard!

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb en Josep Parés, membre de la Comissió 50 cims, al telèfon 609 31 31 21.

Us adjuntem de nou la ressenya de la ruta que seguirem.

Ens veiem aquest diumenge, ben calçats i preparats!

Sempre a punt!

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us fem a mans la present per convocar-vos a la 2a sortida conjunta del projecte “Plegats hem fet 50 anys, plegats fem 50 cims”.
Aquesta propera excursió conjunta tindrà lloc diumenge 24 d’abril als cims Puig de Curull i Pic de l’Àliga, a la comarca d’Osona.
Us adjuntem la ressenya amb tota la informació de la ruta i informació pràctica per al dia. Així mateix us recordem la forma d’inscripció:
Les inscripcions i el pagament es pot fer de dues maneres:
 • Al local de l’Agrupament (antigues escoles de l’Ateneu Familiar), demaneu per José A. Romero, membre de la comissió dels 50 cims, els dies:
  • Dissabte 9 d’abril de set a 2/4 de vuit de la tarda.
  • Dissabte 16 d’abril de set a 2/4 de vuit de la tarda.
 • Per correu electrònic a: 50anysdelcau@gmail.com indicant:
  nom complet, telèfon mòbil de contacte, correu electrònic i nombre de persones que s’apunten, i fent en el mateix moment un ingrés/transferència, pel total a pagar, al compte: 2100 0117 93 0200668801 a nom de l’AEiG Sant Ramon Nonat, indicant-hi el mateix nom del correu i “50 cims”.
Termini màxim per inscriure’s: fins el dijous 21 d’abril.
Preu del viatge en autocar:
 • Adults: 10 €.
 • Menors de 16 anys: 5 €.
 • Noies i nois del cau i menors de 6 anys: gratuït.
Pels qui vulguin venir sense utilitzar l’autocar, ens trobarem al Coll de Bracons a les 10h. Agrairem que ens informeu de la vostra participació igualment enviant un correu a 50anysdelcau@gmail.com.
 
Si al tancament de les inscripcions no hi ha confirmats un mínim de 40 participants, l’excursió es realitzarà en cotxes particulars.

Atentament,