Treball en petit i gran grup – Castors

castorsDurant el primer trimestre es treballa el gran grup i el petit grup de caràcter mòbil, és a dir, es canvien setmanalment els petits grups de treball per a afavorir la coneixença i la integració. És a partir del segon trimestre quan es constitueixen els petits grups coneguts com a escamots i que romandran vigents fins a final de curs, sempre i quan l’equip de caps de la unitat no cregui necessari fer canvis.

Voldríem remarcar que mai parlarem de caps d’escamot perquè encara no estan prou preparats per a assumir aquesta mena de responsabilitats.

Tanmateix, al segon trimestre també es constituiran petits grups puntuals per a determinades activitats i comissions de treball, petits grups relacionats amb la coordinació dels nois i noies que exerceixen el mateix càrrec a diferents escamots. No cal dir que es continua treballant el gran grup.

I al tercer trimestre es manté aquesta línia però amb la petita innovació que en el gran grup es pretén treballar la planificació i la reflexió sobre els projectes proposats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s