Catifes Florals 2017

Benvolgudes famílies,

Us enviem el present correu amb la informació corresponent a les catifes de flors. Com bé ja sabeu durant la Capvuitada de Sant Boi, la festa major de Barri Centre i Vinyets-Molí Vell, des de l’Agrupament s’organitza i es participa en diferents activitats, com són el CauSoundBoi celebrat al llarg de la tarda-nit de dissabte i les catifes florals les quals es realitzen durant el matí de diumenge.

Pel que fa a les catifes de flors, per tal de fer partícips a tots els infants de l’Agrupament, des de la comissió catifes, s’ha treballat la forma de fer la tria del disseny del que serà posteriorment la nostra catifa.

És per això que la comissió ha confeccionat un document on trobem una graella en blanc i és una simulació del que seria la catifa. El que es pretén és que els nens i nenes de les unitats de Castors i Llops i Daines puguin fer el seu disseny seguint les instruccions que trobareu en el document adjunt.

De cara a les unitats de Ràngers/Noies Guia, Pioners/Caravel·les i Truc és de forma voluntària, així que tots i totes que us motivi i tingueu moltes ganes de participar, també podeu fer el vostre disseny.

Us adjuntem en el correu el document en el qual consta la graella per fer els meravellosos dissenys. Aquest dissabte 22 al cau podrem repartir unes quantes còpies per les famílies que ho desitgin.

Quan s’haurà d’entregar?

Com bé esmenta el document adjuntat, el dia límit per entregar el disseny als caps de les unitats és el diumenge 30 d’abril al tornar de la Jamborinada.

Com s’escollirà el disseny?

El dissabte 6 de maig, farem una exposició de tots els dissenys presentats i entre tots i totes: nens, nenes, nois, noies, pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, amics, amigues, etc.; es farà una votació i aquell disseny que tingui més vots serà l’escollit per ser la catifa el dia 28 de maig de 2017 durant la celebració de la Capvuitada.

 

Aprofitem per saludar-vos ben cordialment,

Atentament ens acomiadem,

El Consell d’Agrupament.