Assemblea General i Festa de Passos

Benvolguts i benvolgudes,

És amb aquesta tramesa, després del merescut i sempre renovador recés estiuenc, que encetem aquest nou curs 2016-2017 a l’Agrupament. És per aquest motiu que us convoquem a la propera sessió ordinària de l’Assemblea General de l’Agrupament, sessió que se celebrarà, formalment i solemne, el proper dijous 29 de setembre de 2016, a partir de les 20 hores, al local de l’Agrupament.

L’ordre del dia provisional en el qual s’estructurarà la dita reunió serà el següent:

1. Benvinguda i presentació.

2. Presentació de la valoració efectuada del curs 2015-2016:

2.1. Grau de consecució dels objectius d’Agrupament definits.

2.2. Valoració de les grans activitats planificades i realitzades.

2.3. Valoració del 50è aniversari de l’Agrupament.

2.4. Estat de comptes: realitzat consolidat respecte del pressupostat.

3. Presentació de la planificació per al nou curs 2016-2017:

3.1. Incorporació dels nous i noves membres al consell d’Agrupament i presentació de l’organigrama general de l’Agrupament.

3.2. Presentació i explicació del pressupost general de l’Agrupament.

3.3. Presentació i explicació dels objectius generals de l’Agrupament.

3.4. Presentació del calendari general de l’Agrupament.

3.5. Recordatori de la Normativa de l’Agrupament.

3.6. Presentació de les Comissions de l’Agrupament.

4. Explicació de la Festa de Passos.

5. Precs i preguntes.

6. Passi de l’audiovisual referent als campaments d’estiu de les unitats.

Esperem comptar amb la vostra més que necessària assistència a l’esmentat acte per tal que esdevingui un autèntic espai participatiu de l’Agrupament, el primer d’aquest nou curs.

En un altre ordre de coses, us convoquem, també, a la tradicional sortida de la Festa de Passos per al nou curs, sortida que tindrà lloc el mateix cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre. Tot allà referent a la sortida de la Festa de Passos us ho detallarem un cop conclòs el plenari de l’Assemblea. Però allò que ja us podem fer saber és el que seguidament us comentem.

El material que els vostres fills i filles hauran de dur a la motxilla serà l’habitual per a aquesta sortida, immediatament dessota relacionat:

Sac de dormir, aïllant, calçat còmode per a caminar i impermeable. Una muda de recanvi i els estris personals per a la higiene. Esmorzar, dinar i sopar del mateix dissabte i un got reutilitzable. L’original de la Targeta Sanitària Individual (TSI). Camisa de la respectiva unitat i el foulard de l’Agrupament.
I com ja és el format habitual, els pares, mares i d’altres familiars quedeu convocats i convocades a les 10 hores del diumenge 2 d’octubre a l’indret de celebració de l’esdeveniment per a compartir, primerament, un esmorzar al qual haureu d’aportar, com ja sabeu, una petita mostra de productes de rebosteria diversa (la xocolata és cosa nostra); posteriorment, participar activament de les animoses activitats ideades per a aquell matí i, ja en darrera instància, celebrar la tan solemne i nostrada cerimònia del Pas d’Unitat.

Tot plegat, donarem per conclosa la sortida pels volts del migdia, abans de dinar. Voldríem sol·licitar-vos, ben formalment, que feu difusió del contingut de la present entre totes les famílies en actiu a l’Agrupament per tal d’assegurar-ne la completa recepció de la informació continguda.

Tot aprofitant l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment, i tot restant a la vostra disposició per a resoldre tots els dubtes que puguin sorgir en el decurs dels propers dies, ens acomiadem ben formalment.

Atentament,

El Consell d’Agrupament