Flama de la Pau 2018

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us fem a mans la present per a informar-vos sobre tot allò referent a l’arribada de la Llum de la Pau de Betlemla nostra vila, acte que ja ha esdevingut tradicional dins del calendari d’activitats culturals en relació amb la festivitat del Nadal.

Com ja sabeu, la corresponent comissió de l’Agrupament, constituïda per a tal finalitat, ha estat planificant durant les darreres setmanes tot allò relacionat amb aquest tan simbòlic acte que celebrarem el proper dissabte 22 de desembre a les 17.45h a la Plaça de l’Ajuntament de la vila. Així doncs, convoquem a tots els nens i nenes de l’Agrupament, amb fulard i camisa de la respectiva unitat, a les 17.15h a la Plaça de l’Ajuntament.

Com cada any es penjaran al Pessebre els desitjos de pau de tots els nens i nenes de l’Agrupament i aquelles persones que s’hi vulguin afegir, les Unitats llegiran el seu desig de pau i es repartirà la Llum entre tots els assistents.

Durant l’acte hi haurà xocolata i pastissos, a càrrec de la unitat de Truc,  i un espectacle d’animació infantil. Podeu portar-vos el vostre fanalet o bé comprar-ne un a la botigueta de la comissió! 

               

Us hi esperem a tots i a totes.