Aplec de Sant Ramon 2017

Benvolgudes famílies,
Tal i com consta en el calendari general d’activitats de l’Agrupament, glossat al llibret de curs, el proper cap de setmana de l’1 i el 2 de setembre se celebra l’Aplec de Sant Ramon, i com cada any, l’agrupament fa nit al cim del Montbaig. Sabem que com cada any són dates difícils, però esperem que sempre que es pugui hi hagi la màxima assistència.
Així doncs, convoquem, als nens i nenes, a les 18.00 hores del dissabte 2 de setembre a l’aparcament de Can Xixol.

El material que cal dur és:

– Sac i aïllant.
– Calçat còmode per a caminar, impermeable i alguna peça d’abric.
– Sopar de casa, aigua i un got o tassa de plàstic reutilitzable.
– Els nois i noies han de portar la camisa de la unitat respectiva i el fulard de l’Agrupament.

I ull viu! Entre d’altres activitats que realitzarem durant el cap de setmana, enguany se celebrarà el XI Concurs de Truites de l’Aplec, ja durant el dinar del diumenge. Les truites que entrin a concurs s’hauran de lliurar a les 14 hores del diumenge. Si no hi ha truites, diumenge no es dinarà.

Dit tot això, des del Consell d’Agrupament volem demanar-vos excuses per la poca antelació amb la qual us hem fet arribar la present tramesa (tot i que l’activitat ja estigués degudament programada en el calendari), però així mateix us demanem que us feu al càrrec que els campaments d’estiu, les ocupacions laborals corresponents i les vacances dels i de les membres de l’òrgan de govern han dificultat la preparació d’aquesta activitat en ple estiu.

Tot aprofitant l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment, ens acomiadem.

Atentament,