Llum de la Pau 2017

Benvolguts i benvolgudes,

Us fem a mans la present per a informar-vos sobre tot allò referent a l’arribada de la Llum de la Pau de Betlem a la nostra vila, acte que ja ha esdevingut tradicional dins del calendari d’activitats culturals en relació amb la festivitat del Nadal.

                Com ja sabeu, la corresponent comissió de l’Agrupament, constituïda per a tal finalitat, ha estat planificant durant les darreres setmanes tot allò relacionat amb aquest tan simbòlic acte que celebrarem el proper diumenge 17 de desembre a les 17.30h a la Plaça de l’Ajuntament de la vila. Així doncs, convoquem a tots els nens i nenes de l’Agrupament, amb fulard i camisa de la respectiva unitat, a les 17h a la Plaça de l’Ajuntament.

Com cada any es penjaran al Pessebre els desitjos de pau de tots els nens i nenes de l’Agrupament i aquelles persones que s’hi vulguin afegir, les Unitats llegiran el seu desig de pau i es repartirà la Llum entre tots els assistents.

Durant l’acte hi haurà xocolata i pastissos, a càrrec de la unitat de Truc,  i un espectacle d’animació infantil. Podeu portar-vos el vostre fanalet o bé comprar-ne un a la botigueta de la comissió               

Us hi esperem a tots i a totes.

Tot aprofitant l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment, ens acomiadem.