Calçotada solidària de Truc

Benvolgudes famílies, antics i amics.

Des de la Unitat de Truc us volem convidar a la calçotada popular i solidària que celebrarem el proper diumenge 6 de març als Jardins de l’Ateneu, per recollir fons pel Camp de Treball que aquest estiu realitzarem al Senegal, amb la col·laboració de la Fundació Kassumay. La previsió inicial era celebrar-la el dissabte 12 de març, després de l’acte d’Apadrinament de la Riera de Can Soler, però per motius de coincidència amb una altra calçotada, no ha pogut ser.

Així que, reserveu-vos el diumenge 6 de març per gaudir de la MILLOR CALÇOTADA!

cartell_calcotada_solidaria_cau

Per facilitar-vos la compra anticipada de tiquets, aquest dissabte els trucaires estarem a les 5 i a les 7 a l’entrada del cau venent i els tiquets, que també podreu comprar diumenge durant l’acte del 50è a Montserrat. Hi ha 2 opcions de menú, i la venta anticipada un permet gaudir d’un millor preu!

– MENÚ CALÇOTADA (13€ anticipada / 15€ el mateix dia): 15 calçots, salsa, botifarra, torrada, patata al caliu, carxofa, beguda i postres.

– MENÚ INFANTIL / BOTIFARRADA (6€ anticipada / 8€ el mateix dia): botifarra, torrada, patata al caliu, beguda i postres.

Us informem que aquelles famílies que no hagueu pogut comprar els tiquets de la Calçotada aquest cap de setmana passat, encara podeu fer-ho a la Llibreria Ca l’Isard (Pl. Preses) i a l’Hotel d’Entitats (C/ Riereta 4) fins divendres a la tarda.

També ens podeu enviar un correu electrònic per reservar tiquets a trucdesantboi@gmail.com abans de divendres, indicant un nom de reserva i quants tiquets de calçotada i quants de botifarrada voleu reservar. Si algú no es pot quedar a dinar, però vol endur-se el dinar, us demanem que ens aviseu al correu electrònic, i us prepararem el menú “Take Away”.

Per últim, informar-vos que durant el matí del diumenge, abans de la Calçotada, a la Terrasseta de l’Ateneu hi haurà la presentació d’uns cicles de xerrades, a càrrec del Casal Popular “El Baluard”, amenitzat amb dos punxadiscos. Podeu anar-hi a fer el vermut fent temps per la Calçotada!

Us esperem a tots i totes aquest diumenge a l’Ateneu Santboià!

Ajudeu-nos a fer-ne difusió!