CauSoundBoi i La botiga

CauSoundBoi i La botiga

AuxiliDSC_0017427 copia

Com   tots   sabeu,   el   CauSoundBoi   és   un   dels   projectes   més   grans   i   ambiciosos   que realitza l’Agrupament durant el curs. Tot va sorgir de la idea d’uns trucaires que van voler fer un festival de música gratuït per als  joves del poble, TrucSound.

Aquest projecte va durar dues edicions i després van agafar el relleu els caps de l’Agrupament d’aquell moment i el van convertir en el CauSound, fins a l’actual curs, que enguany ja està   escalfant   motors.

Sempre   s’ha   tingut   present   que   l’objectiu   principal   del CauSoundBoi no era obtenir beneficis, sinó donar una oferta al poble, tant a petits com a grans, durant la Capvuitada de la Festa  Major. Però a la darrera edició es va decidir que en el cas que s’obtinguessin beneficis, destinaria una part a un projecte del poble. I és ara que, per primer cop, hem decidit destinar uns diners a “La Botiga” d’aliments solidaris de Sant Boi, per tal de posar el nostre granet de sorra cap a iniciatives d’aquest tipus, on es distribueixen aliments a famílies de Sant Boi per ajudar a cobrir  necessitats bàsiques de famílies.

Us deixem un enllaç per tal de que pugueu tenir més informació:

El Consell d’Agrupament

Anuncis