CauSoundBoi i La botiga

CauSoundBoi i La botiga

AuxiliDSC_0017427 copia

Com tots sabeu, el CauSoundBoi és un dels projectes més grans i ambiciosos que realitza l’Agrupament durant el curs. Tot va sorgir de la idea d’uns trucaires que van voler fer un festival de música gratuït per als  joves del poble, TrucSound.

Aquest projecte va durar dues edicions i després van agafar el relleu els caps de l’Agrupament d’aquell moment i el van convertir en el CauSound, fins a l’actual curs, que enguany ja està escalfant motors.

Sempre s’ha tingut present que l’objectiu principal del CauSoundBoi no era obtenir beneficis, sinó donar una oferta al poble, tant a petits com a grans, durant la Capvuitada de la Festa Major. Però a la darrera edició es va decidir que en el cas que s’obtinguessin beneficis, destinaria una part a un projecte del poble. I és ara que, per primer cop, hem decidit destinar uns diners a “La Botiga” d’aliments solidaris de Sant Boi, per tal de posar el nostre granet de sorra cap a iniciatives d’aquest tipus, on es distribueixen aliments a famílies de Sant Boi per ajudar a cobrir  necessitats bàsiques de famílies.

Us deixem un enllaç per tal que pugueu tenir més informació:

El Consell d’Agrupament