Jamborinada 2017

Benvolgudes famílies,

com bé vam comentar a l’Assemblea Ordinària de l’Agrupament, quan vam fer el calendari de totes les activitats del curs 2016-17, vau poder veuer que aquest any hi havia un gran canvi: es canvia la sortida d’Agrupament de Camp Sant Jordi per la JAMBORINADA.

I aquí ve la pregunta:

QUÈ ÉS LA JAMBORINADA?

Donc bé, la Jamborinada és una macrotrobada d’Escoltes i Guies de tota Catalunya que es durà a terme el cap de setmana del 29 i el 30 d’abril del 2017. 

Més de 13.000 infants, joves i persones voluntàries compartirem a Tàrrega un cap de setmana d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor.

Per tal de fer la millor gestió possible, se’ns demana que acurem l’assistència, som conscients que és difícil perquè encara queda molt, però hem de fer les inscripcions i s’ha de fer el pagament.

Així que durant aquesta setmana, les respectives unitats enviarem un e-mail amb un doodle per veure l’assistència de cada unitat.

Per fer el pagament farem de la següent manera: posarem la paradeta dos caps de setmana a la porta del local de l’Agrupament.

Dissabte 19 de novembre a les 11:00 i a les 13:00h (quan s’acabi el CAU matinal de les unitats)

– Dissabte 26 de novembre a les 17:00 i a les 19:00h. 

Recordem que el pagament és de 25 euros per nen: l’Agrupament pagarà una part que correspon a 15 euros i, per tant, el que heu de pagar les famílies és de 10 euros per nen/a.

Per últim, adjuntem l’enllaç de la pàgina que s’ha creat sobre la Jamborinada, podreu trobar tot allò relacionat amb la macrotrobada.

http://www.jamborinada.cat/

Aprofitem per a saludar-vos ben cordialment.

Atentament,