50 cims

Plegats hem fet 50 anys!

Plegats fem 50 cims!

Per què?

Dins de la Comissió organitzadora dels actes commemoratius del 50è aniversari de l’Agrupament, s’ha decidit tirar endavant aquesta proposta d’activitat, consistent en pujar 50 cims (els que siguin)

Considerem que és una activitat que encaixa perfectament amb els ideals de l’escoltisme i el guiatge, d’educació en la natura i en l’esforç de superació.

Fer muntanya està de moda o, com a mínim, proliferen les curses i activitats en aquest entorn. Mentrestant, l’escoltisme i el guiatge, lluny de la competitivitat i els cronòmetres, segueixen reivindicant l’acostament a la muntanya com ho han fet sempre: com una manera d’aprendre a conèixer la natura i a estimar el país, com un espai per a la convivència amb el grup i el creixement personal.

Com?

La proposta és la següent:

  • S’adreça a totes les unitats de l’Agrupament, a l’equip de caps, als pares i mares, als antics escoltes i guies i tots aquells/elles que s’hi vulguin afegir. És per tant una activat oberta al màxim.

  • Es tracta de que entre tothom, pugem 50 cims (grans o petits)

  • I els que ho facin, fer-se una foto dalt del cim amb la samarreta del 50è aniversari i/o amb el fulard de l’agrupament.

fulard-petitsamarreta 50è

    • Aquestes samarretes es podran comprar al local de l’Agrupament (el cau), els dissabtes a la tarda.

    • La foto s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça del 50é. aniversari (50anysdelcau@gmail.com) i es penjarà a la web, tot detallant: data de la pujada, nom del cim, comarca, alçada, nom dels que surten a la foto (o del grup) També es pot publicar directament al grup de Facebook: Membres i exmembres de l’AEiG sant Ramon Nonat (https://www.facebook.com/groups/50anysdecau/)

  • D’aquestes ascensions, la comissió en proposarà, al llarg de tot el curs, de fer-ne cinc de conjuntes, obertes a tothom que hi vulgui venir.