Capvuitada 2017

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu la Festa Major ens diu adéu i la Capvuitada ja la tenim aquí.
D’aquesta manera, us volem informar en el present correu tot el que tindrem aquest cap de setmana de Festes del Barri Centre i Vinyets-Molí Vell.
 
El dissabte 27 de maig a la bonica vila de Sant Boi celebrarem el IX CAUSOUNDBOI, i hi esteu tots convidats!!

Ens agradaria molt que vinguéssiu i que en féssiu la màxima difusió a tothom, per a que vinguin a passar-s’ho d’allò més bé. A les 16.30h ens trobarem a la Plaça de l’Ajuntament on farem cau conjunt.

A les 17.00 obrirem les portes del lloc del concert, el pàrquing dels Ferrocarrils Catalans de Sant Boi. Allà hi haurà paradetes on podrem gaudir de tallers per als més petits i, a les 18.00h, ens acompanyarà el fantàstic grup d’animació infantil Ambaukatunàbia.

Després de l’animació infantil podrem gaudir un any més de la botifarrada organitzada per la comissió de pares i mares. I no us preocupeu per aquells que sou vegetarians, que us oferirem un menú apte per a tots vosaltres.

Però la cosa no acabarà aquí!!!!!!

A les 19h comença un no parar de grups fins ben entrada la matinada.
A continuació, us adjuntem el cartell perquè feu la màxima difusió i el tingueu present.

 

 

Això no acaba aquí, el diumenge 28 de maig us convidem a participar un any més a l’elaboració de la nostra catifa floral, dissenyada per un dels nostres nens i nenes de l’Agrupament.Així que us convoquem a tots i a totes a les 9.00h a la Rambla Rafael Casanova de Sant Boi.